Daycare For Jedi – This Is What You Get

Foto: PR

4.5 / 6 stjerner
      

Daycare For Jedi blev dannet i 2014 i Aarhus og er allerede nu klar med deres debutalbum, som i høj grad besidder international kvalitet.

Det er egentlig ret vildt at tænke på hvor stort et potentiale der er i Daycare For Jedi. Det kan jeg ligeså godt starte ud med at sige, for jeg hader at rende rundt om den varme grød. Jeg kan ikke helt forstå at et dansk band kan levere sådan noget musik, og det er det der er så lækkert.

Det er velproduceret pop-punk med skarpe tekster og skarp musik, hvor begge dele får det hele til at gå op i en højere enhed. Der er gang i den hele vejen og de 11 numre er proppet med rå attitude og lækkert musik. Det er et rent album, hvor der ikke umiddelbart er gjort meget ved vokalen eller musik. Det virker som om det er indspillet samlet som et band. Om det er det eller ej, er egentlig underordnet, for sålænge det fremtræder sådan, kan det jo nærmest ikke være bedre.

This Is What You Get er et decideret stærkt debutalbum, med stærke kvaliteter og noget nær hvad man som pop-punk elsker kan ønske sig. Det er tydeligt at Blink-182 er en inspirationskilde, men de laver musikken på deres måde, og ingen efterligninger her. Hvis Daycare For Jedi gider det, så skulle det ikke undre mig, at de om ikke sålænge er på turné rundt omkring i det internationale. De må bare ikke spilde deres talent og folk må ikke undlade at give Aarhus-drengene en chance.

Udgivelsesdato: 10. marts 2017 (Prime Collective)