Shotgun Revolution – All This Could Be Yours

Foto: PR

5 / 6 stjerner
      

Shotgun Revolution er klar med deres 4. studiealbum, som har fået titlen All This Could Be Yours.

Albummet starter ud med Don’t Stop That Grind, som indeholder forholdsvise langsomme riffs, men samtidig ufattelig blærrede og kompromisløs. Dette er noget, som også går igen resten af albummet. Ikke det langsomme, men det konstant blærede riffs med fede soloer som helt klart er en masse lyt værd.

Noget der ofte falder mig i tankerne under lytningerne af dette 4. album fra københavnerne er, at de faktisk formår det som mange danske rockbands prøver at gøre – nemlig at få essensen af rock frem gennem alle numre og dette selv på River Of Dreams, som må betegnes som balladen på albummet, hvilket er med til at få mange rock bands til at tænke det som albummet har fået som titel.

All This Could Be Yours er årets hidtil mest gennemførte rockalbum, som er leveret af et dansk band. Lyrikken og musikken stemmer fuldstændig overens og man kan ikke andet end at nyde hvert eneste øjeblik. Refugee er sammen med Dissolve blandt albummets indiskutable højdepunkter, hvor sidstnævntes opbygning af musik sætter en prik over i’et.

Udgivelsesdato: 27. maj 2016 (Mighty Music)

Tracklist

  1. Don’t Stop That Grind
  2. Rise To Power
  3. All This Could Be Yours
  4. Refugee
  5. City Of Fire
  6. Dissolve
  7.  God’s Damned Poetry
  8. S.O.B.
  9. Suzie
  10. River Of Dreams