Zara Larsson – So Good

Zara Larsson er et af Sveriges største musiknavne. Det kører for hende i både Skandinavien, Europa og ikke mindst USA og hun har nu udgivet sit nyeste album So Good.

 So Good er uden tvivl et album der er godt skrevet og produceret. Det fejler intet og så alligevel. Det er den typiske popsang der kører igen og igen. Alle sange er et sikkert hit – og det er jo bestemt ikke dårligt, tag ikke fejl af det. Man dør dog ikke af at prøve noget nyt engang imellem. At være nytænkende skader aldrig og med det navn Zara Larsson skabte sig for flere år tilbage, tror jeg heller ikke det skader hende.

Nogle af højdepunkterne tæller blandt andet I Would Like, det har et godt flow og giver en god stemning i øregangen og ike mindst en god tekst, men alligevel ret ligetil. Her er downtempo sangen Only You et klart højdepunkt på albummet. Her får man endelig lov til at høre hvor vildt Zara kan synge. Det er vilde fraseringer. Sm går igen og igen. Lækkert.

Selvom Zara Larsson er en fantastisk sanger, er So Good desværre blot et gennemsnitligt popalbum, som ikke rigtig har en WOW effekt på noget tidspunkt. Det er standardpop med gode beats hist og her. Det er virkelig synd at et talent ikke bliver udnyttet mere end det her.

3 / 6 stars