NorthSide melder udsolgt i søndagsbilletter

Foto: Johanne Teglgård Olsen

Billetsalget til den ottende udgave af NorthSide blev sat igang idag klokken 10. Allerede klokken 10:15, blot 15 minutter senere, kunne NorthSide melde totalt udsolgt af alle søndagsbilletter. Samtidig forlyder det, at salget af partoutbilletter til næste års festival lige nu går over alt forventning.

Alt dette må være effekten af, at festivalen i tirsdags afslørede festivalens absolutte hovednavn i 2017, som er engelske Radiohead, som ikke har spillet i Danmark siden 2008. De vil efter eget ønske spille et fuldt sæt under festivalen, som er programsat til afslutningskoncerten søndag.

“Vi betragter det som et kæmpe scoop at få Radiohead på plakaten, og det er vi blevet bekræftet i først af den enorme presseomtale og nu også den store interesse i billetter til festivalen. Men selvom endagsbilletterne til søndag er væk, så er det altså fortsat muligt at købe partoutbilletter til NorthSide, hvor jeg godt tør garantere, at der vil være masser af andre fantastiske navne på plakaten – uanset om man er Radiohead-fan eller ej.” fortæller en begejstret talsmand for NorthSide, John Fogde, som samtidig fortæller, at der bil blive tilføjet flere navne inden året er omme.

NorthSide 2017 afvikles i dagene 9. – 11. juni i Ådalen ved Aarhus, og billetter kan købes via NorthSide.dk.