Anmeldelse: A Friend In London – Unite

5 / 6 stjerner
      

Det er snart 2 år siden A Friend In London vandt Det Danske Melodi Gran Prix med sangen New Tomorrow. Nu er de så klar med deres debut album efter 4 singler og massere af tournéer rundt om i danmark og som support og Backstreet Boys og New Kids on the Block.

Albummet starter blødt ud med The Light, som er bestående af acappella fra samtlige bandmedlemmer som senere bliver fulgt af trommer og guitar samt Tim Schou i front på vokalen, det giver en god smuk følelse og en god start på albummet og virker som en intro til albummet. Bandet har også formået at få en superstjerne med på albummet, nemlig canadiske Carly Rae Jepsen, som synger med på sangen Rest From The Streets. Det at de får hjælp fra Carly på det nummer gør sangen helt fantastisk at lytte til.

Albummet er flot komponeret og der er ikke mange fejl at finde på dette første album fra det ellers langtidseksisterende band. Dog findes der lidt irritations faktorer som noget fløjten i Calling A Friend som er skruet alt for højt om, så det lyder mere som rungen end fløjten. Ellers er det et album fyldt med lyriske og musikalske godbidder der er en fryd at lytte til. De 2 år (hvis ikke flere) som det har taget bandet at lave deres album, har givet pote.

Albummet udkommer den 21/01-2012 på ArtPeople

Tracklist

1. The Light
2. Get Rich In Vegas
3. Hide
4. Are You Lost
5. New Tomorrow
6. Rocket
7. Unite Unite
8. Out Of My Hands
9. Rest From The Streets (Featuring Carly Rae Jepsen)
10. Tweeting With The Birds
11. Calling A Friend
12. Stage Dive
13. Time Took My Words