Anmeldelse: Miley Cyrus – Bangerz

Foto: Presse
Udgivelsesdato: 08-10-2013
Pladeselskab: Sony Music

2.5 / 6 stjerner
      

Miley Cyrus er snart ude med sit nye album. Dette byder på den ene skuffelse efter den anden. Et tydeligt spild af talent som jeg ved Miley er i besiddelse af.

Albummet starter ligeså stille ud med sangen Adore You. Dog er det ikke en start med råber hurra overfor. Sangen er til at falde i staver over, og det er ikke ligefrem for at næste nummer bliver så meget bedre, nej tværtimod det modsatte er her tilfældet.
Popgenren er ofte en af de genre der fænger mest, og det er om man kan lide det eller ej. Wrecking Ball er blandt andet prydet med en masse ensartet lyrik og det lyder i omkvædet som om hun lige er vågnet.

Noget der beskriver en stor del af albummet rigtig godt er “round and round and the way we go” (4×4 red.) for det er faktisk bare det samme man hører, bare andre tekster og lidt andre lyde.

Albummet indeholder heldigvis også enkelte opture. Den ene er blandt andet sangen Wrecking Ball. Der er masser af lækker vokal, som klær Miley særdeles godt, teksten er fængende og dette er også gældende for den instrumentale del af sangen. Get It Right er også en af de bedre sange på albummet, men så var det vidst også det.

Albummet viser en Miley Cyrus i tomgang, hun bruger ikke det talent jeg ved hun har, og det man har hørt på tidligere albums, som er meget bedre end dette. Jeg oplever den ene skuffelse efter den anden og det føles ofte som en evighed at komme igennem albummet.

Tracklist

1. Adore You
2. We Can’t Stop
3. SMS (Bangerz)
4. 4×4
5. My Darlin’
6. Wrecking Ball
7. Love Money Party
8. #GetItRight
9. Drive
10. FU
11. Do My Thang
12. Maybe You’re Right
13. Someone Else
14. Rooting For My Baby
15.  On My Own
16. Hands In The Air