Britney Spears – Glory

Foto: PR

1 / 6 stjerner
      

Det er omkring 3 år siden, at Britney Spears sidst udgav et album. Nu er det tid til et nyt, og efter at have lyttet til det, må jeg sige det er de mest kønsløse sange jeg nogensinde har udsat mine ører for.

Der er ikke nogen tvivl om at Britney på samtlige sange forsøger at lyde erotisk på den ene eller anden måde, men det lykkedes bare aldrig. Ikke engang tæt på. Det er tamme sange som Invitation, Private Show og What You Need, der er blandt de mange eksempler på disse.

Dertil prøver hun at bringe moderne lyde frem, som minder ufatteligt meget om Justin Bieber og mange andre af nutidens mange popstjerner. Det er vel også for meget forlangt af en som Britney at være innovativ? Der er nemlig meget få tidspunkter, hvor hun egentlig formår at overraske bare lidt. Men kort tid efter falder det hele sammen igen – bare tag et lyt til Better.

Britney Spears er efterhånden ved at være en afdanket musiker, som indtil videre passer bedst på den uforudsigelige scene i Las Vegas, hvor selv Susi og Leo vil være en fed oplevelse. Kom igen Britney, eller drop musikken.

Udgivelsesdato: 26. august 2016 (Sony Music)