Bullet Train Blast – Nothing Remains

4 / 6 stjerner
      

Bullet Train Blast er et Aarhusiansk rock band, som gør brug af fede riffs på guitaren, en karakteristisk sangstemme samt nogle fede sangtekster. Albummet Nothing Remains blev udgivet via Target Records den. 16 januar.

Noget af det jeg rigtig godt kan lide ved dette album er, at der bliver brugt nogen af de fedeste guitar riffs, og sangstemmen er også utrolig fed, ikke unik men den er fed. Bullet Train Blast formår også at komponere sangene og de forskellige instrumenter på en sådan måde, at man nærmest bliver fanget af sangene, og pludselig tænker: “Er albummet færdigt?” på trods af de 10 sange, hvilket jo er standard på albums nu om dage. Men tanken er positiv, og jeg kunne godt have brugt mere end de 10 sange.

Konklusionen går på at det Aarhusianske band nemt kunne få en fremtid i den danske musikbranche, og helt sikkert også i den udlandske branche, hvis de kæmper bravt nok, og beholder måden at komponere deres sange på. Godt nok er sangstemmen karakteristisk, men til tider bliver der alligevel tænkt tanken om der måske blev trådt på en gris under indspilningen, og det er sagt med et glimt i øjet.

Tracklist:

1. Im Insane
2. Runnings Away
3. The Storm
4. Queen of the Night
5. Alle The Girls
6. From The Underground
7. Bang Bang Bang
8. A Life In Glory
9. Nothing Remains
10. Dead Man Walking