I’ll Be Damned – I’ll Be Damned

Foto: PR

5 / 6 stjerner
      

I’ll Be Damned’s debutalbum starter ud med Believe It, som præsenterer førstegangslytteren (herunder undertegnet), for et rigtig gennemført nummer og især en fængende vokal leveret af Stig Gamborg, som også i dette nummer leverer lidt scream som kan sammenlignes med Oli Sykes (Bring Me The Horizon red.). En skam at det ikke er så ofte man hører det efterfølgende, men den rå hæse vokal er en gennemgående genial faktor.

For ikke at forglemme et forbandet velspillende band, som leverer det ene god riff efter det andet samt et formidabelt trommespil, der ganske enkelt er lækkert at høre på. Dertil også en fængende omgang lyrik med geniale vendinger, som er skrevet som var det en englænder der havde stået for det.

Er du til rock, så lyt til dette album – bare én gang som minimum. De kan sgu noget som jeg ikke har hørt før. Jovist er de sammenlignet med det næste danske band, som skal ud i verden efter Volbeat. Forskellen her er bare at de er den del bedre end Volbeat, og derfor helt klart fortjener en masse opmærksomhed fra nu og langt ud i fremtiden, for det her band har et kæmpe potentiale og er albummet genialt produkt.

Udgivelsesdato: 19. oktober 2015 (Prime Collective) 

Tracklist

 1. Believe It
 2. Fever
 3. Drainage
 4. Fuck The World (Be Happy)
 5. Real Monsters
 6. Your Only Home
 7. People Who Hate People (Come Together)
 8. Schizophrenic Homo
 9. Right for the Money
 10. Everything Wiggles
 11. Shopping With A Shotgun
 12. All Be Damned