Jodie Marie – Mountain Echo

5 / 6 stjerner
      

Den walisiske sangerinde Jodie Marie, der er blevet spået til give Adele kamp til stregen starter godt ud med hendes debutalbum “Mountain Echo”.

Albummet er indspillet live på den klassiske metode, hvor der ikke er lavet om på sangstemmen eller noget andet på nogen af sangene. Dette er noget der er med til at give en tydelig form for tilstedeværelse og ikke mindst indlevelse i de forskellige sange fra den unge sangerinde. Når man hører hendes sange, lyder hun ikke som en ung pige på 19 år, men som en sangerinde med meget mere erfaring både i musikuniverset, men også aldersmæssigt, da lyrikken er yderst gennemtænkt,velskrevet og ikke mindst skrevet med følelserne helt ude på tøjet.

En udfordre til Adele?

Spørgsmålet er jo så om den unge waliser er hende der kan sparke Adele af tronen. Sangstemmen er i kassen. Det samme er lyrikken og ikke mindst musikken. Hendes sange lyder til at have sig en rigtig bred målgruppe, både unge som gamle. Det er farligt at sige om hun har det der skal til for at udfordre Adele, men alligevel tror jeg godt det kan lade sig gøre. Dette debut album har virkelig mange kvaliteter. Specielt det at man faktisk kan føle hende da det er liveoptaget, det er et kæmpe plus. Dog synes jeg det er synd at de i sanger nummer to vælger at fade ud i sangen, hvilket ødelægger sangen.

Tracklist

1. Single Blank Canvas
2. Numb
3. I Got You
4. On the Road
5. Dandelion Wishes
6. What Would It Take?
7. Like A Runaway
8. Shadows Of Rain
9. Greeney-Blue
10. Remember Me
11. Mountain Echo 5:38