Lady Like – Lady-Like EP

Foto: Presse
Udgivelsesdato: 21-03-2014

4.5 / 6 stjerner
      

Allerede fra første nummer Hey Man! er der dømt rock ‘n’ Roll med pickslide, kraftfuld vokal og hvad der nu ellers hører til den efterhånden velkendte og gode genre, altså noget der før er hørt, dog med den forskel at Lady-Like formår at vise de har deres egen lyd.

Og hvad er det nu man siger rock ‘n’ roll handler om? Sex, Drugs og Rock ‘n’ Roll. I sangen 8 Ball handler det dog umiddelbart kun om to ting. Nemlig “Sex Drugs, Drugs and Drugs” som så ganske enkelt bliver afsluttet med “Sex, Drugs… FUCK”. Og det skal ikke være en hemmelig, at jeg har set dem live en enkel gang til en lokal showcase der hedder Vibstock Tryout, hvor jeg blev meget imponeret over deres attitude på scenen, og siden da så frem til at høre om de også kunne vise det på et album eller en EP. Hvilket er noget de formår, og jeg kan specielt genkende det i denne sang, og ja også i de andre sange, hvilket helt klart er med til at give en god karakter! Albummet virker ikke massefabrikeret og hurtigt lavet, som så meget andet af nutidens musik efterhånden gør. Nej det virker dog som om, at de har brugt tid på det og gennemarbejdet det. Derfor nyder jeg hvert eneste sekund af albummet, fordi jeg kan mærke dem, hvilket jeg sætter stor pris på!

Lady-Like sendte en pressemeddelelse rundt til diverse medier, hvor de allerede i overskriften lover “Slagkraftig Rock”. Er det så også det? Albummet varer omkring 18 minutter, hvor af en enkel af sangene (Night Queens red.) er næsten 7 minutter lang. Og ja, albummet er slagkraftigt, albummet er rock og albummet er et stærkt første udspil, der kan gøre godt for et band, fra en by hvor der er mere fokus på sport end musikken (Viborg red.). Bliv ved på denne måde Lady-Like. I er igang med noget stort her!

Tracklist

1. Hey Man
2. 8 Ball
3. Night Queens
4. Lady-Like