Rasmus Walter – Verden I Stå

Foto: PR

4 / 6 stjerner
      

Rasmus Walter – Sanger og sangskriver sat bror til oscarvinder – krænger sig selv ud på et eksploderende popalbum med tunge clubbeats allerede på albummets begyndelse. Man mærker ham fra det samme sekund som albummet starter. Kraftige beats, massere af pop og fængende tekster.

Albummet byder altså på mange kvaliteter, og der er de sange der er direkte tryllebindende som Alting Fungere og Når Alt Kommer Til Alt, der dog slutter allerede inden han er færdig med at synge færdig. Dog er der også sange der ikke helt virker gennemtænkte. Indtil Du Lægger Mig På Plads virker tam i verset og mere udfyldt i omkvædet, hvor det samlet set ikke hænger ordentlig sammen.

Nogen vil mene at det er lidt klichéfyldt, og det er det også på nogle områder. Rasmus Walter gør dog det andre ikke formår – nemlig at lave det han laver, så det ender ud i et album der har kvalitet og fjerner lige præcis de ting der kan gøre det bliver for meget.

Rasmus Walter er i besiddelse af kvalitet og talent, og det er præcis det han formår at levere på dette album. Verden Går I Står når man hører albummet. Tiden løber af sted under gennemlytningen og Rasmus Walters stemme og musik kommer i fokus.

Tracklist

1. Alting Fungerer
2. Blå Blå Måne
3. Dit Nordlige Sind
4. Indtil Du Lægger Mig På Plads
5. Når Alt Kommer Til Alt
6. Om Og Om Igen
7. På En Dag Som I Dag
8. Samvittigheden Intakt
9. Tre Der Trækker Vejret
10. Verden I Stå