Whitewoods Rock – Whitewoods Rock

Foto: PR

2.5 / 6 stjerner
      

Når første skæring rammer højttalerne, er det klart der er lagt op til en solid gang rock. Forventningerne sættes derefter, men formår aldrig rigtig helt at blive indfriet. Mixet på numrene er meget blandet, og i nogle numre forsvinder de, ellers fede soli, ned i alt det andet.

Pludselig på 3. skæring, falder lydniveauet markant, og man skruer selvfølgelig op for anlægget – indtil man, når 5. nummer starter, får et chok fordi lydniveauet pludselig er skruet op igen. På 8. skæring falder niveauet i øvrigt igen, mens den 9. skæring igen ligger højt. Det virker bare uprofessionelt.

Jeg er sikker på at intentionerne er bedre, men musikken når bare ikke rigtigt at fange mig grundet det meget mørke mix, og det svingende lydtryk, som tager al opmærksomheden, og musikken blot bliver en ligegyldighed i baggrunden, hvor det ikke er til at definere vokalen klart, og lytte til teksterne.

Jeg er sikker på der er tale om et superfedt liveband som oven i købet har fået lov at varme op for D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy, men albummet her, leverede ikke varen ordenligt. De fede elementer i musikken trækker dog lidt op, og vi ender på 2,5 stjerner, med et håb om et bedre gennemarbejdet album næste gang. Ellers vil jeg holde mig til koncerterne.

Tracklist:

  1. Black Night
  2. This Is The Day
  3. Falling
  4. Nightlife
  5. Eventually
  6. Life on the Run
  7. Raglan Road
  8. Captain
  9. Alexandria