Dúné og Dizzy Mizz Lizzy @ Tinghallen Viborg 29.04.2016

Foto: PR

Gennemsnitlig rating:

3 / 6 stjerner
      

Dúné (4/6 stjerner)

Dúné spillede som support for aftenens hovednavn, og de gjorde det godt. Publikum vågnede op, og de formåede at få alle med, selvom de godt var klar over, at det var Dizzy Mizz Lizzy folk ventede på. De spillede i en time, hvor Dúnés velkendte energiske sceneoptræden fyldte hele salen.

De startede ud med et af deres største hits, nemlig Dry Lips og sluttede flot af med deres nyeste single Never Be Alone. I mellemtiden var der premiere på en helt ny sang. Noget der desværre, men forstående var gennemgående koncerten igennem, var bandets savn til det tredje originale led i bandet, nemlig Ole Bjørn. Han måtte blive hjemme, da han er hårdt angrebet af Tinnitus. Savnet blev bekræftet, da bandet samlet bukkede farvel, hvor Piotrek (bassist red.) havde armen om en usynlig Ole Bjørn.

Alt i alt en energisk energi fyldt koncert, dog med mangler og en lydmand der sov i timen.

Dizzy Mizz Lizy (2.5/6 stjerner)

Jeg havde set meget frem til denne Dizzy Mizz Lizzy koncert. Jeg forventede et band i absolut topform eftersom de netop havde udgivet deres første album i 20 år og en dag hvor fremragende anmeldelser blev meldt ind den ene time efter den anden.

Men skufftet måtte jeg se til, for aldrig har jeg oplevet en så dårlig kemi mellem et band. De stod op til 6 meter (hvis ikke mere) fra hinanden, og de connectede aldrig. Det kan meget vel være, at det er sådan Dizzy Mizz Lizzy er, men det er ikke noget jeg bryder mig om. Det var med til at energien blev forladt og publikum lignede oftest nogen der kedede sig. Her skal det dog tilføjes, at gamle hits som blandt andet Silverflame var med til at få publikum til at gå lidt amok, men de var mest glade for at snakke med hinanden med en øl i hånden.

Dog vil jeg sige, jeg er imponeret over bandets færdigheder på deres instrumenter, for de ved sgu hvad de har gang i og formår at lave geniale soloer mellem de forskellige numre. Musikalsk var det en optur, hvor sangene på setlisten komplimenterede hinanden fuldstændig, men et mere veloplagt band havde fuldendt en aften perfekt.

Mine forventninger blev ikke indfriet og det skuffede mig. Jeg håber på, at få lov til at se bandet igen i løbet af året, hvor de er mere veloplagte end denne sene fredag i april måned. Jeg er slet ikke i tvivl om at de er i stand til at levere et formidabelt show. Det var desværre bare ikke tilfældet denne gang.