Go Go Berlin @ Paletten Viborg 12-10-2013

Foto: Presse

5.5 / 6 stjerner
      

Go Go Berlin er efterhånden et rockband, de fleste efterhånden kender til på den ene eller anden måde. Og med deres karakteristiske udseende og old school indspirerede rock’n’roll og iørefaldende sange, er det ikke besynderligt tilfælde. Lørdag aften var de så forbi Viborgs lokale spillested, Paletten, for at give koncert i den lille sal.

Klokken lidt i 22 går bandet på scenen, med sangen Enterlude som også er første sang på deres debutalbum (som snart bliver anmeldt her på siden red). Et godt nummer at starte med, og samtidig starter publikum ud med at være yderst godt med, hvilket kan ses, at det påvirker bandet. Hurtigt går det op for en, at man hurtig er medvirkende til en yderst imponerende og fejlfri start på hvad der senere skal vise sig at være en beundringsværdig koncert.

Man er aldrig i tvivl om hvad de kommer efter, og det er at spille en koncert, som får folk med på den ene eller anden måde, og de har også forstand på at få folk med til at klappe med, synge med og ikke mindst råbe med på forskellige ting.

Noget der bliver spekuleret en del under er, hvor meget Christians sangstemme egentlig minder om Jesper Binzers (D-A-D red.). En ting jeg kommer frem til er dog, at Christians vokal er den tand bedre.

Go Go Berlin, er af mange spået til at have en lys fremtid på den danske, og ikke mindst internationale musikscene, og jeg er ikke mere et sekund i tvivl om at de nok skal få overbevist i hvert fald det europæiske musikmarked, hvis ikke også flere kontinenter. Jeg har ikke mindst svært ved at sætte en finger på, hvad der ikke virkede under denne koncert. Bandet var med hele vejen igennem, og ligeså var publikum. Go Go Berlin holdte en næsten fejlfri koncert og en ellers kedelig lørdag blev forvandlet til en oplevelsesrig lørdag. Go Go Berlin er kommet for at blive, og Danmark har fortjent et rockband som dette.

Setlist

1. On The Run
2. Gimme Your
3. I Want You
4. You You You
5. Waste Of Trying
6. Little To Much
7. Raise Your Head
8. California Mind
9. Castles Made Of Sand
10. Darkness
11. Shoot The Night
12. Bad!