Jamie Lawson @ NorthSide, P6 Beat Scenen 18.06.2016

Foto: Thomas Nygaard

3.5 / 6 stjerner
      

Charmen ved at tage på festival, om det så er som gæst, presse eller af en tredje grund, er at man har mulighed for at lytte til en masse nyt musik. Jamie Lawson var i mit tilfælde en musiker jeg ikke havde hørt synderligt meget om, før NorthSide stille og rolig begyndte at offentliggøre navne. Jeg fortrød bestemt ikke jeg prøvede mig ad, for han er bestemt en god sanger med gode tekster og lækkert backup band. Han formåede dog desværre ikke at nå bare lidt udover scenekanten før den sidse de sidste par sange.

Setlisten var kort, og det var den afsatte tid (45 minutter) egentlig også, hvilket er noget jeg generelt er træt af ved festivaler, men nok om det. Jamie forsøgte at levere en fuldbåren koncert, og han forsøgte virkelig, men det var som om, at det kun var de forreste 4 5 rækker der var med på den. De resterende rækker plaprede løs så højt, at det til tider var mere tydeligt end musikken selv. En skam der ikke kunne skrues mere op for musikken.

Dog levede publikum og ikke mindst Jamie Lawson en anelse mere op under de sidste par sange, som blandt andet var Wasn’t Expecting That, som ganske tydeligt var en sang publikum havde ventet på skulle komme. Der blev sunget med og man kunne mærke glæden fra Jamie og den varede ved de sidste 10 minutter.

Det var en skam han ikke nåede helt ud over og ikke var i stand komme ordentlig igang, men han skal have credit for at være en fantastisk sanger som virker meget professional og ægte i sin musik. Det var et lækkert afbræk i den indtil videre basfyldte lørdag og jeg ser frem til en dag at se Jamie Lawson på en scene igen, et sted i Danmark. Han ramte noget i mig og det fortjener den sidste halve stjerne.