Shotgun Revolution @ Paletten Viborg 03.03.2016

Foto: Thomas Nygaard

4.5 / 6 stjerner
      

Shotgun Revolution indtog Viborg som det første stop på den danske turné, som varer ved i hele 5 uger. Jeg indrømmer gerne, at mit kendskab til bandet er minimalt, eftersom jeg hørte dem for første gang for en uge siden. Da gik det op for mig at jeg er gået glip af meget og dette blev kun bekræftet til denne koncert.

De spillede gennem koncerten en god blanding af gamle og helt nye numre. Koncerten starter ud med den nye Don’t Stop That Grind og skifter over til en tidligere Super Blonde Babe. Der blev gjort plads til den prisvindende sang Dissolve og en genial fremførelse af deres nyeste single City Of Fire. Heraf blev samtlige sange fremført på en sådan måde, at man ikke kunne lade være med at leve sig ind i musikken og føle at koncerten var større end den var, for det er det Shotgun Revolution kan. Spille som havde de fyldt en arena/stadion.

Ofte, ved sådanne bands, som Shotgun Revolution nu er, skal der lige gøres plads til lidt guitarsoloer hist og her, hvor det for eksempel blev til en længere en af slagsen, inden Last Goodbye startede op som det sidste nummer. Martin Frank viste hvad han kunne og låneguitarisen fra Pretty Maids, René Shades, fik lov til at vise hvad han kunne, hvor det var planlagt til en grad, så det aldrig blev for meget, hvilket visse bands kan lære noget af.

Noget der kan undre mig er, at det danske folk (radiofolk, journalister, lyttere, rock fans og jeg kunne blive ved), ikke har taget dette vanvittig gode band til sig endnu, som de for eksempel har i Kina. Shotgun Revolution spiller ufatteligt god musik. Så godt og gennemført at man nærmest skulle tro de lever efter rockens grundprincipper. Lad være med at gøre den samme fejl som mig og istedet lyt og blive overbevist.

Setlist

 1. Don’t Stop That Grind
 2. Super Blonde Babe
 3. Just Getting High
 4. Constantly
 5. Bleeding
 6. What You’re Doing To Me
 7. All This Could Be Yours
 8. Fire In Your Eyes
 9. Dissolve
 10. Won’t Be Coming Home
 11. No Good Bstrd
 12. City Of Fire
 13. I Don’t Care
 14. S.O.B
 15. Last Goodbye