ShoutOutMusic.dk går worldwide

Shoutoutmusic.dk bliver efterhånden mere og mere anerkendt – især hos de artister, der drømmer om at spille mange koncerter og blive mere anerkendte i musikmiljøet. Vi får dagligt flere og flere mails. Ikke kun fra danske pladeselskaber og artister, men også engelske, svenske, finske, tyske og mange andre lande. Udover dette kan vi også i vores statistikker ose, at et stigende antal ikke dansk-talende personer klikker sig ind på siden. Derfor vælger vi nu at lancere en ny side under samme navn, dog med .net istedet. Derfor kan i nu også finde os på shoutoutmusic.net – stedet hvor sproget er engelsk og artiklerne en dag er fra verden over.

“Om der skulle lanceres en engelsksproget side, eller om vi skulle nøjes med den danske udgave, har været oppe at vende længe. Vi kom dog til enighed om, at i og med der er en stigende interesse fra udlandet, vil vi gøre vores læsere en tjeneste ved at lave en side på det sprog, der er flest der lærer i verden,” udtaler Thomas Nygaard – redaktør på shoutoutmusic.dk og shoutoutmusic.net.

Vil hjælpe upcoming musikere

Upcoming musikere har altid og vil altid være i den største interesse på vores side. Så denne lancering er primært for de musikere, som endnu ikke er kendt hos mange. Disse musikere er ikke kun en stor del af det danske musikmiljø, men også det internationale musikmiljø. Derfor gør vi os store forhåbninger om, at få ansatte fra lande rundt omkring i verden, for at kunne brede nyheden om hvad der sker i undergrundsmiljøet.

Selvfølgelig vil der stadig være nyheder om de etablerede musikere og bands, men det er undergrundskunstnerne der har brug for hjælpen til at komme frem, og vi vil gøre et endnu større arbejde for at hjælpe med det, end vi har gjort de sidste 3 år.

Vi gør opmærksom på at denne side ALDRIG lukker.

Spørgsmål kan sendes til info@shoutoutmusic.dk eller skrives i en kommentar.

Mange hilsner
Redaktionen \m/