Tinderbox pressechef: Kvalitet mangler ikke i vores program

På fredag den 26. juni, åbner den nye fynske festival Tinderbox, op for portene til Tusindårsskoven. Det bliver tre dage med masser af musik fra øverste hylde, kvalitets madboder, spændende mad og rigtig god stemning.

I denne forbindelse har vi taget en snak med TInderbox’s pressechef, Ole Dreyer.

I åbner op for første gang på fredag, tillykke med det. Men hvor længe har Tinderbox været på tegnebrættet, og hvad har gjort, at 2015 var året festivalen skulle starte for første gang?
Ole Dreyer:
Tak. Vi glæder os til at åbne portene. Vi har konkret arbejdet på festivallen siden sidste sommer. Så det er et års tid.

Hvad kan gæsterne forvente i weekenden, ud over jeres stærke åbningsprogram?
Ole Dreyer:
Det bliver en unik festivalplads, med masser af spændende udsmykning og aktivitet, lige fra lys- installationer, graffiti-væg, 30 meter højt pariser hjul til et hæklet hegn . Madboder leverer høj kvalitet, spændende mad, og for en stor dels vedkommende masser af lokale produkter. Vi glæder os særligt til at se vores MagicBox univers blive til virkelighed, et område dedikeret til EDM, der kører fredag og lørdag.

Er i bange for, at folk venter med at købe billet til næste års festival til senere på året, efter i valgte at introducere venne-rabat på 25% blot 1 måned inden portene åbner?
Ole Dreyer:
Nej, vi glæder os til at præsentere et super spændende program næste år. Vennerabatten har jeg ikke yderligere kommentarer til, end de vi har skrevet til billetkøberne.

Hvilke navne, har i været ærgerlig over ikke at få på plakaten i år?
Ole Dreyer:
Vi er ikke ærgerlige, vi fik et super spændende program, som du også selv skriver. Som mange andre havde vi da gerne set FooFighters på Tinderbox. Men jeg synes ikke der mangler store navne og kvalitet på vort program.

Hvilke bookinger er i mest stolte af, og hvorfor?
Ole Dreyer: Vi er generelt glade for bredden og tyndgen i programmet. Hver dag på Tinderbox kunne jo være en prestigefyldt line up på mange andre festivaller. Vi er stolte af det samlede program, men naturligvis glade for at kunne præsentere de stærkeste EDM navne i verden, tilsat Faith No More, The Prodigy, Robbie Williams, Ellie Golding, Major Lazer, Hozier, og de to super EDM navne Axwell /\ Ingrosso og Calvin Harris. Jeg kunne blive ved, vi er glade for sammensætningen og det fulde program.

Hvordan vil du kort beskrive jeres Tinderbox festival?
Ole Dreyer:
En unik full scale festival, der tør præsentere de bedste Pop, rock, EDM navne og alle de der ligger i mellem genrerne. En festival der samler genrerne på en festivalplads fyldt med spændende ting, lige mad, drikke til madvarer.

Nogle sidste ord til jeres gæster, inden i åbner op?
Ole Dreyer:
Vi glæder os helt vildt til vi skal møde jer fredag kl 12!