Morten Christensen – Top 3

Morten Christensen er manden bag Dirty Old Town, som vi bragte et interview med tidligere på måneden. Han er aktuel med EP’en “The Road” som vi også har anmeldt her på ShoutOutMusic. Han var desuden forsanger i Wrong Side of Vegas. Her giver Morten sit bud på månedens top 3.

3: Raconteurs – Level

Det er bestemt ikke alle Jack Whites projekter jeg er lige begejstret for, men jeg syntes Raconteurs er et pisse fedt band og de har lavet to fede albums! Jeg så dem på Roskilde festival for et par år siden, og det var klart min bedste koncertoplevelse på festivalen det år! Jeg håber de finder sammen igen og laver endnu et album. “Level” er et vildt fedt nummer som jeg har lyttet meget til på det sidste. Tjek videoen her den holder fandme!

2: Traveling Wilburys – She’s My Baby

Det er mig en gåde hvorfor jeg ikke var til Tom Petty koncerten her for nylig. Alle jeg har snakket med der var til koncerten, havde en ret fed oplevelse. Jeg fatter ikke jeg er gået glip af det altså. Nå, men det har ihvertfald fået mig til at lytte meget til Tom Petty og hans forskellige projekter, og jeg faldt over den her sang med Traveling Wilburys. “She’s My Baby” har jeg skamlyttet til her på det sidste. Tjek den ud!

1: Neil Young – Pocahontas

En sang jeg har kendt til meget længe, men først her på det seneste har lyttet rigtig til! Jeg synes det er en fantastisk sang med en fantastisk tekst, der rammer mig fuldstændig! Den handler om indianernes fald, fællesskabets fald og krigen mod den hvide mand. Fælleskabet står den dag idag stadig i forfald, og egoisme, grådighed og selvhøjtidelighed hersker stadig her i 2012. Den her sang blev skrevet i 70’erne, men den er stadig aktuel da menneskeheden tilsyneladende ikke forandrer sig på dette område.
Lyt til den, den har ramt mig!