1-Day Hardcore Showdown

3rd-Tsunami er godt igang med at offentliggøre navne til en endags hardcore festival, som løber af stablen lørdag den 21. juli i hjertet af københavn, nærmere betegnet i Pumpehusets nyindsatte sale, samt deres hyggelige gårdmiljø. Med hjælp fra danske og internationale brancheorganisationer skal eventen være med til at gøre opmærksom på nogle af de essentielle mærkesager som det danske kulturliv har været slem til at smide på gulvet.

Den hardcore festival, vil samle to håndfulde artister, der har et særligt særegent udtryk og er med til at flytte grænser på hver deres måde. Det kan være lyrisk, musikalsk, personligt og noget helt fjerde. Det er essentielt at eventen på dén facon ikke er dogmatisk begrænset og er i stand til at skue fremad med respekt for historien.

Førhen har de offentliggjort 3 artister: Municpal Waste og Poison Wave fra USA og danske Night Fever.

Festivalen er nu klar med forsalg og to ydeligere navne. Ignite, som er fra Danmark, har gået under betegnelsen “Orange County Hardcore” igennem 15 år. De formår at blande uptempo og super melodisk hardcore med et politisk univers. Frontmand Zoli Teglas er bl.a. ambassadør for Sea Shepherd og Ignite spiller 1-day Hardcore Showdown som en skandinavisk eksklusiv!
Trapped Under Ice fra Baltimore, Maryland er en af de stærke hardcore profiler her i tiden. Med kun lidt over 5 år på bagen er det gået stærkt for det innovative band. Massiv turnévirksomhed i USA og Europa og de har med ”Big Kiss Goodnight” begået én af årets bedste hardcore plader i 2011.

Forsalget startede torsdag d. 1 marts Billetlugen og billetter kan købes her!