11th Street Kids er født og signet

Den københavnske rocktrio, 11th Street Kids, blev dannet i 2011 af Lars Rock og Ace fra The Floor Is Made Of Lava sammen med deres lydmand Nik, der også spiller bas i Anchorless og The River Phoenix. Udover dette er de også blevet signet med Target Records.

Alle tre savende et band, hvor de kunne få afløb for kompromisløs punk/rock ala Ramones, Sex Pistols osv. Da guitarist og sanger Lars Rock havde et par sange liggende i skuffen.Valgte de tre musikere at mødes i øvelokalet for at jamme. Der gik derefter ikke langt tid, før de fandt ud af at de havde noget unikt sammen, og hurtigt efter stod de med 10 færdige sange, hvilket gør at 11th Street Kids blev til en realitet.

I december 2011, tog trioen i Sorthus studiet og indspillede samtlige numre på fire dage. Albummet er indspillet og produceret af bandet selv og det har fået titlet “Well, What Did You Expect?”

Udgivelsesdatoen er sat til den 23. april 2012, men allerede nu er det muligt at hører en forsmag med singlen “One Life”. Sangen er udkommet digitalt.

Albumudgivelsen fejres med en releasekoncert lørdag den 21. april klokken 20 på Bakken i Kødbyen