90’er Festen går Millenium på Skive Festival

Foto: PR

Skive Festival kan nu præsentere det fulde program for 90’er Festen, og i år har årtiet fået vokseværk og er nu groet helt ind i 00’erne – heraf millenium.

På programmet kan man finde Alice Deejay fra Holland, som blandt andet er kendt for sangen Better of Alone. Danske Cargo er også med, og får selvskab af tyske 666. Hermed er grundlaget for en gigantisk technofest lagt, og en masse favoritter fra 90’erne og 00’erne fra dansegulvet vil brage løs ud over trækronerne og stranden til sommerens Skive Festival.

Danske topnavne

Sidste uge kunne Skive Festival annoncere tre topnavne på den danske musikscene. Det ene er TV-2 som, til trods for sit selvbetitlede Danmarks Kedeligste Orkester, som vanen tro helt sikkert vil spille for en tæt pakket plæne foran Store Scene.

Det andet er Medina, som sidste år fik en ærespris af DMA og i øjeblikket er aktuel med sangen Elsk Mig.

Det tredje navn er Sanne Salomonsen, som ligesom de to forrige navne bliver et glædeligt gensyn på Skive Festival.

Nye tiltag

Næste uge vil festivalen løfte sløret for de sidste offentliggørelser. Disse byder både på udenlandsk og dansk musik. Inden udgangen af februar vil Skive Festival offentliggøre sine store planer omkring fornyelsen af festivalens profil, hvor de fleste af områderne og scenerne vil få nye navne.