• Home »
  • Nyheder »
  • A Friend In London på tour med New Kids On The Block og Backstreet Boys

A Friend In London på tour med New Kids On The Block og Backstreet Boys

Når New Kids On The Block og Backstreet Boys (sammen NKOTBSB) tager på Europa tourné, bliver det med danske A Friend In London som opvarmning.

Den 16. april udsender A Friend In London deres nye single “Get Rich In Vegas”, der efterfølges af det selvbetitlede album “A Friend In London” sidst i maj. Udover dette er bandet glad for at præsentere at de skal opvarme for New Kids On The Block og Backstreet Boys på deres europaturné som starter den 21. april i Dublin i Irland. Turnéen byder på stop i England, Holland, Belgien, Schweiz, Sverige, Norge og Danmark. Se fuld turplan nederst.

A Friend In London blev dannet i 2005, da de 4 unge fyre mødtes på den musik- og teaterorienterede Vostrup Efterskole. Fra dag ét var jagten på de fængende og stærke melodier hovedfokus for bandet. I det sidste år har bandet turneret Danmark tyndt og spillet mere end 200 koncerter. De har samtidig arbejdet med at finpudse deres lyd..

Musikken kombinerer den genkendelige boy-band pop med den komplekse britisk-inspirede indie rock understøttet af intense korarrangementer.

i 2008 vandt A Friend In London den europæiske musikkonkurrence Bodog Million Dollar Battle of the Bands, hvor over 40.000 deltagere var med. Det betød at bandet fik stor opmærksomhed i Canada og siden 2009 har bandet været på 3 succesfulde turnéer i Ontario i Canada, hvor de bl.a. har spillet på musikfestivalerne North By NorthEast og Canadian Musik Week. De har desuden optrådt i Torontos populære morgentv ”Breakfast TV”.

2011 bød så på det danske melodi grand prix som de vandt, og blev derefter nummer 5 i det europæiske grand prix. Disse shows blev tilsammen set mere end 100 millioner seere, som derefter gav bandet en global succes.

2012 bliver et skelsættende år for A FRIEND IN LONDON. Ud over den forestående turné, har bandet indspillet deres debutalbum i Toronto i Canada med produceren David Botrill, der bl.a. har produceret for navne som Muse, Placebo, Tool, Peter Gabriel, Kid Rock, Smashing Pumpkins og King Crimson. A Friend In Londons debutalbum udkommer internationalt i løbet af sommeren 2012.

Bandet har desuden haft travlt med at lave nye afsnit til AFIL TV (A FRIEND IN LONDON TV), hvor der produceres eksklusivt materiale dedikeret de forskellige stop på turnéen. Hvert afsnit vil blive lagt på bandets egen YouTube side. (http://www.youtube.com/afriendinlondonnet).

Touren er som følger:

Fredag 21/04/12 Dublin, Irland O2 Dublin
Mandag 23/0412 Liverpool, UK Echo Arena
Tirsdag 24/04/12 Manchester, UK MEN Arena Manchester
Torsdag 26/04/12 Newcastle, UK Newcastle Arena
Fredag 27/0412 Birmingham, UK LG Arena Birmingham
Lørdag 28/04/12 London, UK O2 Arena
Søndag 29/04/12 London, UK O2 Arena
Tirsdag 01/05/12 Rotterdam, Holland Ahoy Rotterdam
Onsdag 02/05/12 Antwerp, Belgien Sportpaleis
Torsdag 03/0512 Geneva, Schweiz Geneva Arena
Lørdag 12/05/12 Herning, Danmark Jyske Bank Boxen
Søndag 13/05/12 Maimo, Sverige Maimo Arena
Mandag 14/05/12 Oslo, Norge Oslo Spektrum