A Road To Damascus er klar med nyt album samt tour

Det danske rockband A Road To Damascus, udgav idag videoen til deres single All Said And Done. Sangen er en forløber til det nye album In Retrospect som bliver udgivet den 22. august gennem pladeselskabet Mighty Music. (Se og hør sangen nederst)

Mange af sangene på albummet handler om vigtigheden af de valg vi træffer og om at gøre op med de ting vi ikke er tilfredse med, frem for at køre gennem livet på autopilot.” udtaler bandets guitarist Mads Møller om det nye album. Derfor tog bandet en tur til Radionike Studios i Stockholm, for at producere dere nye album i samarbejde med produceren Dino Medanhozic.

Titelsangen til albummet In Retrospect er i øvrigt gæstet af forsangeren fra det britiske post-hardcore band Yashin, nemlig Harry Radford, som A Road To Damascus opvarmede for tilbage i 2010.

Rock’N’Charity

Udover at være klar med nyt album i slutningen af denne sommer, tager de også på deres velkendte Rock’N’Charity tour til efteråret, hvor de gæster Jylland, Sjælland og Bornholm. Inden touren starter bliver der dog hold et releaseparty på High Voltage i København på albummets udgivelsesdato den 22. august.

Hvem de tager med på touren er endnu uvidst, men tidligere har blandt andre The Dreams og Siamese Fighting Fish deltaget.

22/8 – High Voltage, København (RELEASE PARTY)
6/9 – Slotrock, Nordborg
19/9 – Gimle, Roskilde
20/9 – Metromusik, Ringsted
26/9 – Paletten, Viborg
27/9 – Von Hatten, Randers
3/10 – Kulturfabrikken, Nykøbing FalsterD. 4/10 – Tapperiet, Køge
10/10- Rockstjernen, Herning
11/10 – HeadQuarters, Århus
17/10 – Musikhuzet, Rønne
8/11 – Stengade, Copenhagen (FINAL PARTY)