Aerosmith gæster Danmark

Til Sommer får den danske befolkning nok engang muligheden for at opleve legenderne, ikonerne osv., på dansk grund. De kommer nemlig til Fængslet i Horsens den 6. juni klokken 19:00. Det er præcis 7 år siden rockgrupen sidst besøgte Danmark. Dengang var byen Randers, hvor der blev solgt over 20.000 billetter.

Aerosmith var et af de mest populære hard rock-bands i 70’erne, og de stil-lagde lyden af hård rock og heavy metal gennem de efterfølgende to årtier. Den Boston-baserede kvintet fandt den gyldne middelvej i lydbilledet, der befandt sig mellem  Rolling Stones og den mere suave og flamboyante stil som New York Dolls

Få bands har som Aerosmith overlevet årtiers udsvævende liv og ovenikøbet blevet  et af historiens største rockbands. De har i alt solgt mere end 150 millioner albums og har opnået at sælge guld og platin på næsten samtlige albums, spillet udsolgt tournéer, fået plads i rockens Hall of Fame og modtaget et hav af priser, og har kæmpet med både stofproblemer og interne konflikter. Trods det har bandet ikke valgt at trække stikket, men fortsætter derimod med at udgive albums og tournére rundt i verden.

Billetsalget til koncerten starter mandag den 15. november 2013 klokken 10 via billetlugen.dk, forsalg til COOP medlemmere og forsalg til Jyske Bank kunder fra den  22. november og 24 timer frem.
Billetprisen er sat til 595 kr. plus gebyr og er arrangeret af Horsens & Friends i samarbejde med Live Nation!