Ankerstjerne ude med ny single

En arbejdssang til lytteren og en hyldest til Ankerstjernes bagland. Sådan beskriver Ankerstjerne den single, der er forløber til det kommende studiealbum, der udkommer til efteråret. Singlen Laver Penge, udkom i mandags.

Ankerstjerne har med hits som Tag Hvad Du Vil, Nattog, 1000 år og sin gæsteoptræden på Rasmus Seebachs Millionær, allerede plantet sig solidt i danskernes hukommelse. Debutalbummet Ankerstjerne har modtaget guld og Ankerstjerne er ustoppelig i sin søgen efter at nå sine musikalske mål og drømme.

“Jeg har altid vidst, at jeg en dag skulle skrive den hér sang. I min familie har mentaliteten altid været; ‘man må yde, før man kan nyde’ – det er der, jeg kommer fra… det er jo virkeligheden. Så den handler om det, jeg har set hele mit liv; Der er ingen kære mor… du må fise ud og lave nogle penge!” fortæller Ankerstjerne om sin nye single og fortsætter: Egentlig er det jo et ret seriøst emne. Jeg har bare forsøgt at give den en opløftende vibe, også… Fordi jeg synes det handler om indstilling… Vi skal jo alle sammen igennem det – vi skal alle sammen lave nogle penge, så vi kan få noget mad på bordet… Sådan er det bare… Og så ka’ vi da lige så godt gå til det med et smil”.

Laver Penge er produceret af Nicolai & Rasmus Seebach og Ankerstjernes faste makker Burhan G.