Chief 1 debuterer som soloartist med sang om depression

Foto: PR

Chief 1 er efter 28 yderst produktive år som blandt andet sangskriver, producer, talentudvikler, labelchef, tidligere medlem af den legendariske rapgruppe Rockers By Choice og meget mere, klar til at springe ud som soloartist, med den første soloudgivelse nogensinde.

Sangen hedder Man Skal Dø Lidt og handler om den depression, der ramte ham sidste efterår og sendte ham i knæ.

“Jeg stoppede med at lave min “egen” musik i 1998, fordi jeg ikke følte at jeg havde mere på hjerte som artist, ændrede mit “mind-set” og begyndte at arbejde for andre og hjælpe dem frem, samt arbejdede med etablerede artister som indsparker og producer. I efteråret 2015 ramte jeg muren efter mange års arbejde uden at være god til at stoppe op og mærke efter, om jeg egentlig var på vej derhen hvor jeg gerne ville. Pludselig stod jeg dér hvor verden mistede alle farver, og fandt mig selv i et stort sort hul uden mulighed for at kunne komme op.” Fortæller Chief 1 og fortsætter:

“En aften hvor det hele så allerværst ud, satte jeg mig ned og søgte indad, ind til det der tidligere gjorde mig rigtig glad og gav mig mening. På kort tid kom hele sangen til mig og var begyndelsen på rejsen tilbage mod lyset. En sang jeg brugte og stadig bruger som sjælelig terapi og en reminder om, at man skal huske at være i nuet og sørge for at få det bedste ud af alt. Denne sang har sat noget igang i mig, der nærmest var glemt og begravet, og jeg håber at den kan give lidt tro og lys til dem der er ude i mørket”

Sangen kan købes og streames her