Chris Isaak giver 2 koncerter i Danmark

Rockmusikeren fra Amerika lægger vejen forbi Danmark på hans nye tour, der også inkluderer England, Holland, Belgien og Sverige.

Chris er mest kendt for hittet “Wicked Game” der udkom i 1989. Det blev dog først rigtig kendt da det kom med i filmen “Wild at Heart”, som blev instrueret af David Lynch og havde danske Helena Christensen med. Han har også medvirket i flere film gennem sin over 30 år lange karriere.

Man kan nå meget på 30 år. Chris Isaak kan blandt andet bryste sig med at have udgivet hele 15 album, inklusive det seneste “Beyond The Sun” der udkom i januar i år. Chris fortæller om albummets titel, at den referer til det legendariske sun studie, hvor kendisser som Elvis, Johnny Cash, Roy Orbison og Jerry Lee Lewis også har indspillet, dog længe før Chris indspillede hans nye album.

Chris mener selv det nye album er det han altid har prøvet at lave, men ikke kunne før nu. Det er også dette album der er baggrunden for touren hvor Chris kan opleves både på Det Kgl. Teater i København d. 19. oktober, samt på Train i Århus den 24. oktober.

Billetterne kan i øvrigt købes via Livenation eller Billetnet fra i morgen den 13. april kl. 10.