D-A-D kører triumftoget gennem Danmark

Udsolgte koncerter og begejstring over det nye materiale, har præget D-A-D’s massive europaturné. I morgen den 21-03-2012 slipper de rockdyret løs i Danmark, hvor de lover klassikere og overraskelser.

Ufortyndet rockenergi har ført D-A-D’s seneste album, ”DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK” til tops, og samme energi præger gruppens koncerter. De har netop overstået deres europa tour, hvor de kørte hele Europa tyndt. Fra første show hvor de startede i Frankfurt til sidste show i Oslos Rockefeller, nåede de hele 25 koncerter på en måned. Allerede imorgen går det løs i Danmark. Danmarks touren starter i Vejle, og det sker med al selvtilliden fra et succesrigt togt gennem Europa.

“Det har været lidt af en øjenåbner at spille i Europa. Det er sgu trofaste fans, som laver deres lektier, for vi kunne se, hvor godt den nye plade er blevet modtaget. Vi spillede for fulde huse, blandt andet i London, og der var lige så mange hænder i vejret under de nye numre som under de gamle,” fortæller Jesper Binzer.

I øjeblikket er bandet ved at få al teknikken til de danske shows til at spille, og Jesper Binzer lover, at det bliver ligeså tight og ekstraordinært som det plejer.

“Det er et godt sammenspillet band, som kommer hjem. Også de dårlige vitser er blevet afprøvet. Vi har spillet et sæt med vores egne favoritnumre i Europa, som vi fortsætter med, men herhjemme smider vi nogle overraskelser oveni. Nogle gamle overraskelser. Og igen satser vi på at få trommeslageren ud til folket på nye åndssvage måder,” fortæller Jesper Binzer

Når danmarksturnéen er overstået, venter festivalsæsonen. Se danmarkstournéen samt festivalplanen på D-A-D’s hjemmeside