Danmark føjes til en af 2012’s største verdensturnéer

Efter hitliste-succesen med deres album fra 2011 “Here & Now”, vender Canadas multimillion-sælgende rockstjerner i Nickelback tilbage til Skandinavien som en del af deres Europaturné.

Som en del af en enorm turné som også bringer Nickelback en tur til Skandinavien, understreger de deres status som en af planetens mest populære live acts. Nickelback vil med de tre skandinaviske koncerter huske publikum på, hvorfor det er et af de største bands i verden og har været det i mere end et årti.

Nickelback har med fans så forskellige som Coldplay forsanger Chris Martin, Timbaland og Avril Lavigne er Nickelbacks koncerter altid nogle af de mest eftertragtede-

Gennem deres lange karriere har Nickelback modtaget fem Grammy-nomineringer, tre American Music Awards samt 12 Juno Awards, og blev kåret til ”Årtiets gruppe” af Billboard i 2009. Med multi-platin-sælgende albums og singler over hele Europa og mere end 45 millioner solgte albums på verdensplan er det klart, at gruppens fans stadig er tørstige efter mere fra den canadiske kvartet.

Bandet kan ikke vente med at komme på landevejen igen, for at spille for deres skandinaviske fans. Om det udtaler Chad: ”Vi kan ikke vente med at komme tilbage og spille for vores fans i Europa. Vores koncerter der er altid nogle af de mest mindeværdige for os, og det er udelukkende på grund af vores fans.”

Nickelback turnerer rundt i Europa og vil møde deres gamle fans såvel som nye, og spille en række intime koncerter for deres hengivne fans og de, som endnu ikke har haft mulighed for at se dem i lang tid.

Den skandinaviske tour er som følger:

11. september                    Danmark, København       Falconer Salen

12. september                        Sverige, Stockholm                   Hovet

16. september                        Finland, Helsinki                      Hartwall Arena

 

Billetsalget til koncerten begynder fredag den 30. marts gennem BILLETnet.dk, på telefon 70 15 65 65 samt på posthuse.