Danmark har fået et nyt rock og metal kollektiv

Foto: PR

Dagen idag, den 1. december, ser Prime Collective dagens lys for første gang. Det er et nyetableret management og promotionselskab stiftet af Mirza Radonjica fra hard Rock bandet Siamese. Udover Mirza er Jacob Aarosiin Hansen fra bandet The Inerbeing medstifter. De er begge tidligere ansat hos Target Group/Mighty Music, hvor de i 5 år har arbejdet med PR, booking og A&R. Udover musikerene består selskabet også af blokkerne Tim Larsen fra Rockfreaks og Neema Rad fra Moshcouture.

Vil kultivere og bane vejen for bands

Idéen til kollektivet blev skabt i maj 2014, om et opråb til at niveauet hos de danske rockbands skal løftes gevaldigt, for ikke at lide Jazzdøden. Det var ment som en kritik af  at vores egen selvopfattelse var nået længere ud end bagmanden overhovedet kunne forestille sig. Som følge af dette indlæg, som blev delt 800 gange på GAFFA og diskuteret vidt og bredt på P6 og TV2 nyhederne, sagde bagmanden sin stilling hos Target op, for at skabe et kollektiv, hvis vision og ambition vil være at kultivere og bane vejen for bands, der ikke blot vil sammenlignes med fortiden giganter.

Prime Collective vil forsøge at fremelske og arbejde med bands der kan provokere, forny og vitalisere en scene, der grundet en gloværdig historie er svær at ændre på.

Læs indlægget her

Indtil videre består kollektivet af følgende bands:

Siamese
The Interbeing
Black Book Lodge
Coccone Ritchie
Ghost Iris
Stream City