Danni Toma skridter territoriet af på nyt album

Foto: Mikkel Stensild

Danni Toma startede godt nok i sin tid ud i det Aalborgensiske hiphop og rap miljø i gadehøjde, men det er nu for alvor stukket af. Han har altid haft et ry for at være spændende og uberegnelig, men ikke desto mindre en knalddygtig rapper med stort musisk talent. Danni Toma er nu klar med albummet Grå som udkommer fredag den 6. november.

Efter et par EÅ-udgivelser, som til sidst kulminerede i albummet Kvinde fra 2013, havde Danni Toma travlt med både en danmarks turné og supportjobs for Barbara Moleko og senste support for De Eneste To på deres seneste Danmarks turné.

“Vi påbegyndte arbejdet på ”Grå” umiddelbart efter at ”Kvinde” blev udgivet. I den tid var jeg ikke et særligt godt sted personligt. Et brud efter 8 år med den samme kæreste, sætter dybe spor. Sangene startede med at komme fra digte jeg havde skrevet i perioden, hvor vi gik fra hinanden. Noodle lavede musik til digtene som vi senere videreudviklede og lavede til sange. Da mit personlige liv begyndte at blive mere positivt blev sangene det ligeså. Det afspejler sig også i albummets trackliste som starter meget mørkt og slutter meget positivt. Faktisk meget opløftende, ” udtaler Danni Toma

Turné (med Lord Siva)

 1. november – KØBENHAVN, VEGA.
 2. november – KOLDING, PITSTOP.
 3. november – SLAGELSE, BADEANSTALTEN.
 4. november – ROSKILDE, GIMLE.
 5. december – AALBORG, STUDENTERHUSET.
 6. december – ESBJERG, HUSET
 7. december – FREDERICIA, UNGDOMMENS HUS.
 8. december – VEJLE, BYGNINGEN.
 9. december – VORDINGBORG, STARS.
 10. december – AARHUS, ATLAS.
 11. december – ODENSE, POSTEN.