Danni Toma udfordrer musikvideoformatet og udgiver en kortfilm

Foto: Still fra musikvideo

I november 2015 udgav Danni Toma albummet Grå. Det blev blandt andet nomineret til to Steppeulvspriser samt Nordic Music Prize. Idag er han ud med kortfilmen GRAA, som er en reaktion på de utallige musikvideoer, der hver dag bliver smidt op på de sociale medier.

Danni Toma og hans producer og ven, Noodle, fik lyst til at udfordre mediet og ville fortælle en historie på en anderledes mådes. Resultatet blev en musikalsk kortfilm, som tager udgangspunkt i sangene fra albummet Grå.

“Hovedpersonen sidder fast i et miljø, som vi ser mange unge, inklusiv mig selv, bevæge sig i til dagligt. Der er altid en rus, der skal opnås. I stedet for at finde ud af hvorfor den rus altid skal være der, drukner man tankerne i mere rus og mere sjov, indtil man til sidst er ude på et sidespor“  fortæller Danni Toma og fortsætter med et opråb til andre kunstnere: “Vi skal turde udfordre mediet, så vi får flere spændende videoprojekter i stedet for de mange performance videoer, der bliver smidt ud hele tiden. Eksperimenter lidt mere, kom ud af vores comfort zone. Derudover er projektet lavet til dem, der sidder fast i det miljø, vi skildrer i filmen. En opsang om at det er på tide at komme videre og lade sig rive med af sin egen udvikling.”