Disse festivaler er at opleve i uge 22

Festivalsæsonen er igang på sit højeste plan! Sidste uge bød blandt andet på en af Danmarks største festivaler, nemlig Jelling Musikfestival.

Denne uge byder blandt andet på Skive Festival. Denne festival fejrer i år deres 20 års jubilæum, hvilket byder på et hav af udenlandske navne og ikke mindst nationale navne. Blandt de udenlandske navne, er de sidste mange års meget efterspurgte navn Linkin Park, som også gæstede Skive Festival i 2008, hvor de gav et brag af en koncert, så det er spændende om de kan leve op til de høje forventninger. Den svenske hitmager Robyn kommer også en tur forbi Strandtangen i Skive, hvilket Donkeyboy, The Ting Tings og The Offspring også gør. Men udover de store rock og pop navne, vil Skive også blive invaderet af et utal af DJ’s. Blandt disse er blandt andet Calvin Harris som blandt andet har samarbejdet med verdensnavnet Rihanna. Andre DJ’s der besøger Strandtangen er Kato, Scooter og Mc Gee. Da Skive Festival som sagt er et af Danmarks største, kommer der også rigtig mange andre navne som Magtens Korridorer, Lukas Graham, D-A-D, Ulige Numre og ikke mindst vinderne af Skive Band Battle 2012: Kjurios og Gasolin Jam.

Vi kan på redaktionen ikke komme i tanke om andre festivaler der bliver holdt i denne uge, men i er meget velkomne til at byde ind i kommentarfeltet.