Ed Sheeran er ude med ny single og albumdetaljer

Foto: Presse

Ed Sheeran udgav i går sin nyeste single Sing, som er produceret i samarbejde med hitmageren Pharrell. Denne single er en forløber til det kommende album (udtales multiply red), og udkommer den 23. juni 2014. Videoen til Sing kan ses nederst i artiklen.

Den nye single blev indspillet i New York’s Jungle City Studios, efter Ed Sheeran havde mødt Pharrell Williams til Grammy Award. Her udvekslede de detaljer og kort efter gik de i studiet sammen. Om dette udtaler Ed “Pharrell skubber dig virkelig, og ønsker dig det bedst mulige. Så man skal ikke gå efter det første han spiller… Jeg tror han i alt havde omkring 17 idéer til et beat. Jeg har ikke rigtig forstået jazz akkorder, og det føltes helt sikkert som sådan en. Men i og med jeg sad med min guitar i hånden, begyndte jeg instinktivt at spille riffet. Fra det øjeblik spillede jeg sangen og vi satte efterfølgende det hele sammen”.

Ed Sheeran kommer som skrevet i en tidligere artikel til Danmark den 11. november i år. Denne koncert blev dog udsolgt på blot 44 minutter.