Em (voice ’12) udgiver ny single som kan høres her

Em er et nyt navn på den danske musikscene, og er nok bedre kendt under navnet Emilie Päevatalu, og var vinderen af sidste års udgave af Voice ’12, som blev sendt på TV2. Hun er nu klar med sin første single Dumsmart, som er skrevet i et tæt samarbejde med L.O.C. Singlen bliver udgivet på mandag den 18. november, og er en forløber for hendes kommende album, der forventes at udkomme i starten af 2014 og har fået titlen “Galionsfigur”. Singlen kan høres nederst på siden ganske gratis.

Om hendes single udtaler Em: Dumsmart” handler om den her fyr, der fører sig frem. Sangens jeg-person er den pige, der er blevet dumpet af ham til fordel for en anden pige. Men han er en af de her fyre, der har det hele munden. I virkeligheden er alle trætte af ham. Omgivelserne synes, han er en idiot, og det er gået op for pigen, at hun kun kan være glad for at være sluppet af med ham. Piger: Lad være med at finde jer i de her smarte fyre, der kan vikle kvinder rundt om deres lillefinger og bestemme, hvornår han vil være kæreste og hvornår han ikke vil. Det er ikke sundt eller godt at lade sig blive gelejdet rundt af andre.

Arbejdet med at skrive albummet, startede tilbage i februar. Samarbejdet med L.O.C under Voice optagelserne gik så godt, at de ufortrødent fortsatte, og sammen har de co-writet en række af albummets numre, der alle produceret af L.O.C.’s faste producer Es i det studie på Frederiksberg, hvor også de seneste af L.O.C.’s album er blevet til.