Exceptionel sanger giver sin første danske koncert på NorthSide

Foto: PR

Der har været mange udgivelser i 2016. Et af de mest omtalte er kommet fra Radiohead – dem har NorthSide allerede på plakaten. Et af de andre er Frank Oceans udgivelse – ham har NorthSide også sikret sig til plakaten. Han spiller fredag den 9. juni.

Hans debutplade blev universelt udråbt som et mesterværk, og mystikken omkring Frank Ocean som person med beslutningen om kun at spille ganske få koncerter gjorde kun nysgerrigheden større. Derfor var der enormt pres på den dengang 25-årige sanger om at komme med en hurtig opfølger, der kunne bygge videre på den store succes.

Frank Ocean gjorde det modsatte og forsvandt nærmest fra jordens overflade og dukkede kun sjældent op, indtil han i juli 2016 begyndte med hentydninger om et nyt album i år.

Blonde blev udgivet i august. Resultatet var et upoleret, udfordrende og smukt album samt ulig noget man ellers finder på musikscenen.

“Vi er meget begejstrede over, at det er lykkedes os at få publikums to mest ønskede navne på næste års NorthSide-plakat. Radiohead og Frank Ocean er meget sjældne gæster her i landet, så det er ret vildt, at det lykkedes os at booke dem til samme år,” siger talsmand for NorthSide, John Fogde, som forventer at dette kommer til at sætte endnu mere fart i et salg, der går hurtigere end noget andet i festivalens historie.

Dermed ser programmet til NorthSide 2017 lige nu ud som følger: Radiohead, Frank Ocean, Run The Jewels, Bastille, Thomas Helmig, Mø, Veronica Maggio, Phlake, Liss og Bisse.