Festival Fokus: Rock I Holstebro

Rock I Holstebro, er Holstebro Kommunes lokale en-dags festival. De har i mange år haft stærke navn på plakaten, hvilket har været med til at koncerten enten har været udsolgt eller tæt på. Og festivalens ledelse har i år ikke gjort en undtagelse, da de byder på at et nyeste inden for dansk rock og pop. Vi kigger nærmere på dem her.

Oscar vinders bror og dansk pops charmetrold

Rasmus Walter er et af festivalens første navne. Han går på allerede klokken 12, og mon ikke det vil betyde en sikker start på festivalen. Rasmus er blandt andet kendt for sangene Endeløst og Dybt Vand.
På teltscenen vil et af de mere prominente navne på den danske musikscene spille en koncert, hvor der uden tvivl vil være et stort fremmøde af blandt andet teenage piger. Christopher vil nemlig være at finde på denne scene fra klokken 14. Christopher har på kort tid nået at få flere radiohits og også vundet priser. Told You So og Nothing In Common.

Det androgyne, danske pop- og rock konger

Hvad er det første man tænker når man hører “en sangerinde med androgyn tøjstil”? Det kan vidst kun være Marie Key. Hun slog for alvor igennem med hendes soloprojekt med sangen Uden Forsvar. Derudover er hun også Rytteriets husband. Marie Key går på klokken 15.
Nik & Jay kan uden tvivl, om man vil eller ej, kalde for Danmarks popkonger. De levere det ene vilde show efter det andet, med alle deres hits. De vendte foralvor tilbage i Oktober sidste år, med endnu et hit præget album. Ja faktisk et album der er stærkere end de forrige. Duoen går på klokken 20.
Som om dette ikke var nok, og Holstebros lokale festival ikke har leveret topnavne nok, så vælger de at slutte festen af med et brag. Dette er med ingen ringere end selveste D-A-D fra klokken 22:45. De har turneret landet tynd i efteråret, og også Europa. Dette var ikke nok, så de tager festivaltouren i Danmark også, hvor Holstebro er med på touren. De skal opleves om man er til rock eller ej.

Den officielle plakat kan ses HER.
Billetsalget til festivalen er allerede igang.
Billetter kan købes HER.

SHOUTOUTMUSIC ØNSKER JER EN GOD FESTIVAL

Se de andre Festival Fokus artikler herunder:
1. Roskilde Festival
2. Jelling Musikfestival
3. Viborg Metal Festival
4. Skive Festival
5. Grøn Koncert
6. Nordic Noise