Frank Ocean gæster hovedstaden

Foto: Presse

Frank Ocean er en sanger med karakter! I en verden der genreopdeler kunst, og konstant forsøger at kvantificere ”cool”, er han umulig at komme udenom, og gennem det sidste års tid er han blevet sværere og sværere at ignorere. Nu endnu sværere, da Frank Ocean gæster København den 27. juni på TAP 1.

Han har længe arbejdet i skyggen af andre kunstnere, og har skrevet sange for Justin Bieber, Brandy og John Legend – men efter han begyndte sit samarbejde med L.A.’s Odd Future kollektivet, udgav han et mixtape i 2011 ved navn Nostalgia, ULTRA i eget navn, og hans egen karriere som artist to fart. Sange som Novacane og Swim Good beviste, at han havde talent for historiefortælling og arrangement. De klatrede op af R&B hitlisterne og førte til samarbejde med Beyoncé, Kanye West og Jay-Z.

Anerkendelse og præstationer, er ikke det det drejer sig om for Frank. Han er mere en less-is-more type, den stille fyr der ikke taler så meget, fordi hans sange siger meget mere om ham. Hans shows understreger, at intimiteten er det, som lukker den barberkniv-tynde kløft mellem ham og fansne. Trods at han er original og noget for sig, er Frank på samme tid helt jordnær, for han er unægtelig et produkt af denne smid-væk, ligepå og hårdt, gør-det-selv-musik tid, men han formår samtidig at formidle den kvalitet som vi altid søger i musikken: Absolut tidløshed.

Debutalbummet Channel Orange, udkom sidste sommer, som i Danmark levede fuldt op til den hype, der var bygget op. Kritikerne gav seks-stjernede anmeldelser og Danmark var et af de første lande i verden hvor Frank Ocean solgte guld. Alene på streaming fronten, er debuten afspillet mere end 8 millioner gange i Danmark, og den aktuelle single fra albummet er nummeret Super Rich Kids.

Billetpriser: kr. 380,- + gebyr
Billetsalget starter fredag 17. maj kl. 09:00 gennem livenation.dk, via billetnet.dk, telefon 70 15 65 65, samt på posthuse.
Købslink: http://www.billetnet.dk/event/event-Billetter/TAP2706?language=da-dk