Green Day gæster Danmark

Grundet forsanger Billie Joe Armstrong lod sig indlægge til afvænning i september måned, har Green Day måtte aflyse mange af deres koncerter. Nu er Billie Joe Armstrong, Tré Cool og Mike Dirnt igen klar til at tage på turné i verden, og ikke mindst tage et smut forbi Danmark , hvor de den 2. juli indtager scenen på Refshaleøen med deres ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré! Tour.

Green Day udgav kæmpesuccesen ”American Idiot”, som de vandt to Grammys for og som solgte over tyve millioner eksemplarer og indeholdt hits som ”American Idiot” og ”Boulevard Of Broken Dreams”.
Senere udgav de 21st Century Breakdown, som også bragte dem til Danmark hele to gange på under et år (Forum 2009 samt Skive Festival 2010). Til deres koncert i  København var kaldte GAFFA koncerten ”Flot, godt og vildt overgearet” og kvitterede med fem ud af 6 stjerner.

“¡Uno!” og “¡Dos!” blev begge anmeldt til fire stjerner herhjemme af GAFFA og BT’s anmelder giver den samlede trilogi 5/6 stjerner og en forrygende anmeldelse.

Vi har tidligere på Shoutoutmusic.dk skrevet om album trilogien, hvor Billie Joe blandt andet udtalte: Vi er i den mest produktive periode i vores liv. Det her er det bedste musik, vi nogensinde har skrevet, og sangene bliver bare ved med at komme”. “I stedet for at lave et album laver vi en trilogi. Hver sang har kraften og energien, der repræsenterer Green Day på alle planer. Vi kan bare ikke lade være… Vi er storladne som ind i helvede”

Forsalget til koncerten starter mandag den 17. december kl. 10.00  på billetlugen.dk samt i Fonas butikker.