Green Day udgiver tre albums

I øjeblikket er Green Day i studiet for at indspille hele tre albums! De har fået titlerne  ¡Uno!, ¡Dos!, og ¡Tré! og bliver udgivet i henholdsvis september 2012, november 2012 og januar 2013. Disse albums følger på på det grammy vindende album 21st Century Breakdown og bliver produceret af bandets langvarige samarbejdspartner Rob Cavallo.  ¡Uno!, ¡Dos! og ¡Tré! bliver indspillet i hjembyen Oakland, Californien.

“Vi er i vores mest produktive og kreative tidspunkt i vores liv. Dette er den bedste musik vi nogensinde har skrevet, og sangene bliver bare ved med at komme” udtaler Green Day “istedet for at  nøjes med at lave et enkelt album, har vi valgt at lave en hel trilogi. Alle sange har den energi og kraft som kendetegner Green Day på alle følelsesmæssige niveauer. Vi kan bare ikke hjælpe os selv… Vi bliver episke som bare fanden!”

Det er blevet offentliggjort at Green Day skal optræde på diverse festivaler denne sommer. Datoer kan ses herunder, og flere forventes at blive offentliggjort løbende. Følg med på deres hjemmeside.

18. august – Tokyo, Japan – Sommer Sonic 2012
19. august – Osaka, Japan – Sommer Sonic 2012
26. august – Paris, Frankrig – Rock en Seine

1. september – Kontanz, Tyskland – Rock am See
2. september – Bologna, Italien – I-Day Festival