Hedegaard og Lukas Graham hitter i Skandinavien

Foto: Morten Winther

“…Cause we gotta lot of love and a happy home”. En linje rigtig mange danskere har sunget med på hele sommer. Dette er også tilfældet i blandt andet Norge, hvor Happy Home ligger top 10 på stream og radio. I Sverige er de også vilde. Her har Hedegaard og Lukas netop modtaget en guldplade for over 3 millioner streams, og på mandag begynder den toneangivende radiostation, NRJ, deres support af sangen på det svenske FM bånd, hvilket svensk P3 allerede gør.

International Musikvideo

På grund af den stigende succes, har Hedegaard og Lukas skabt et visuelt værk til sangen sammen med den internationalt anerkendte og prisvindende intruktør, Martin Werner.

Det her er vores historie. Denne sang er en blanding af både Lukas’ og min fortælling. Vores liv. Så vi har mange følelser i denne sang. Derfor var det en svær opgave at skabe videoen til nummeret.  Men Martin Werner fik på en stærk og kraftfuld måde skabt nogle billeder, der rammer sangens kerne. At du kan overleve al mulig kaos i dit liv, når bare du har sted at kalde hjem. Det kan på papiret lyde som en kliche. Men det lykkedes Martin at finde den rigtige balance”, fortæller Hedegaard.