JET FLOWER udgiver single og debutalbum

Danske JETFLOWER er aktuelle med singlen “The Last Broadcast”, og i august kommer albummet “We Walk Alike” på Target.

JET FLOWERS er på mange måder et anderledes band. De har ingen forsanger. De er bare 4 gutter, der laver det de kan lide. Som de selv udtaler: “JET FLOWER er fire stemmer, der spiller på hver deres instrument og har lige meget at sige eller synge.” Albummet er ikke historiefortællinger ligesom mange andre albums, men derimod en form for fortolkning over det liv de oplever, og det der omgiver dem.

Derfor kan du på albummet også høre om både polske håndværkere i skurvogne, og amerikanske lystyachter, blandt de 10 udvalgte numre. F.eks. er singlen inspireret af den omtalte yacht. Bandet fortæller: “Skibet var bevogtet af sikkerhedsvagter og overvågningskameraer, og kun glimtvis så man mennesker forlade det. Skibet var på mange måder en moderne fæstning, og tanken om at lave et beskyttet minisamfund er ankerpunkt for sangen”.

Flere af numrene er indspillet live i studiet, hvor bandet også fik besøg af bl.a. Tina Dickow. Albummet udkommer den 27. august, og bliver fulgt op af en efterårs tour rundt i det danske land. Du kan også finde JET FLOWER på Facebook.

Tracklist:

 1. Something To Someone/The World Is Mine
 2. Rainbow Hill
 3. Jacob’s Ladder
 4. Snow Report
 5. The Last Broadcast
 6. We Walk Alike
 7. Springtime
 8. Driftwood
 9. It’s Gonna Rain
 10. Odyssey

Bandet består af:

 • Mikkel Boström
 • Jakob Gravlund
 • Morten Puper
 • Johannes Gissel