Katy Perry udgiver opsamlingsalbum

Katy Perry har annonceret, at hun i år vil udgive en special udgave af hendes album Teenage Dreams, som forventes at udkomme den 26. marts 2012.

Teenage Dream: The Complete Confection, vil indeholde alle 12 sange fra det originale album, blandet andet er singlerne “California Gurls,” “Teenage Dream,” “Firework,” “E.T.,” “Last Friday Night (T.G.I.F.),” og “The One That Got Away” med, som alle nåede at lande på nummer et på Billboard Charten.

Udover de kendte singler, vil albummet også indeholder tre helt nye sange, såvel som sange som “E.T” med Kanye West samt , “Last Friday Night (T.G.I.F.)” med Missy Elliott og en akustisk version af “The One That Got Away” produceret af Jon Brion. Ingen af disse versioner har nogensinde været til rådighed på en fysisk CD.

“”Det her er den fuldstændige historie af ‘Teenage Dream’. Det var en stor ære at nå samme højde som Kongen af Poppens (red. Michael Jackson) rekord på Billboards Hot 100 liste, men jeg ser fremad og havde stadig et par ting at skulle sige. Så det her er den komplette special edition af mit album til mine fans,” Siger Katy Perry

Teenage Dream har solgt mere end 25.5 millioner digitale sang salg, og har tjent Katy seks Grammy Award nomineringer, som blandt andet var for årets bedste album og årets bedste indspilning i December. Udover det har Katy Perry opnået en succesfuld udsolgt arena tour på 124-date California Dreams World Tour. Hun var også MTV’s “Årets Artist” i 2011.