L.I.G.A er klar med ny hitsingle

Foto: PR

L.I.G.A er stormet ind i hjertet på de danske musikelskere, og dette specielt de unge. Trioen har vundet en Zulu Award som årets nye navn, nomineret til en MTV EMA og en DMA pris. De har spillet over 150 koncerter i år med tre hitsingler på bagen. En fjerde single er nu klar. Den hedder Søvnløs og er den første single fra det kommende album.

”Søvnløs handler om, at man møder den rigtige! Men problemet er at man har en kæreste.. Man kan bare ik ka la være at tænke på hende efter mødet med hende første gang og det ender med at man var sin kæreste utro. Man ville aldrig ha gjort det shit, hvis ik det var fordi HUN var den rigtige. Søvnløsheden kommer af frygten for at ens kæreste finder ud af det. Det er en blanding af at have dårlig samvittighed overfor sin kæreste og en frustration over at man muligvis er kæreste med den forkerte.”, siger Ferras.

Nicky følger op: Lige præcis. Det er vigtigt at man fanger meningen i at “shit jeg aldrig ville ha’ gjort før jeg mødt dig” og man udemærket godt er klar over at det ikke er okay, det som man har gang i. Og derfor ligger man søvnløs!” hvor Ihan slutter af: “Faktisk det modsatte af Skylder Dig Ikk’ Noget!.”