Lowrider Betty klar med live video

Foto: Presse

Lowrider Betty er et fremadstormende rock band fra Vejle, og nærmer sig stille og roligt 100 koncerter inden for et par år. Sidste år varmede bandet blandt andet op for Magtens Korridorer og var desuden også opvarmning for Pretty Maids. I forbindelse med disse koncerter blev der optaget et par videoer, hvor du kan se den første af dem nederst i artiklen.

Videoen  er til sangen Crawling Back To Life og lyden er mixet af Jacob Hansen, som blandt andet er kendt for at arbejde sammen med Volbeat.

Forsanger med rock i blodet

I sommeren 2013 begyndte Lowrider Betty med at indspille deres debutalbum hos Jacob Hansen i Hansen Studion, hvor mange andre store kunstnere har indspillet. Jacob Hansen har udtalt sig meget positivt om bandet, og beskrevet dem som et af de få unge bands, der formår at feje benene væk under ham.

Patrick der er forsanger i bandet, er søn af Ronnie Atkins fra Pretty Maids, så rock flyder nærmest i blodet på forsangeren, ligesom det også gør det i resten af bandet, hvilket er tydelgit når man hører og ser dem live.