Mentors første vinder klar med første single

16-årige Julie Bjerre, som sidste år vandt talentshowet mentor, der kørte på DR1 og lavet af Thomas Blachman, udsender den 26. maj sin første single Zero.

Hun har siden sin sejr brugt en masse tid i Medley Studios, hvor hun sammen med produceren Søren Mikkelsen har fundet ind til kernen af sin egen lyd. Om Zero, som er skrevet af Lise Cabble i samarbejde med den engelske sangskriver Tonino Speciale, udtaler Julie: “Det var virkelig vigtigt for mig, at min første single skulle være en relaterbar og indholdsrig sang. ”Zero” ramte mig lige i hjertet første gang, jeg hørte den. Det er en sang om den første store kærlighed og om at finde sit ståsted, når den pludselig er forbi. Det tror jeg rigtig mange på min alder kan genkende”.

Musikken frem for skolen

Julie har de seneste måneder, udover at passe 9. klasse, fokuseret meget på musikken og på at finde sig selv som artist. Hun har blandt andet arbejdet med flere producere, sangskriver og haft en vokal-coach. Men på trods af den store professionelle støtte, ahr Julie også skulle finde sin egen retning og tage selvstændige beslutninger om sin musik.

Jeg kan helt sikkert godt mærke en personlig udvikling. Jeg har mødt en masse dygtige mennesker, som har givet mig redskaber til selv at træffe beslutninger og det føles rigtig godt”, fortæller den unge sangerinde.

Julie kan iøvrigt opleves den 29. maj i PopUp-Torsdag i TIVOLI, hvor hun blandt andet vil optræde med den nye single.

Du kan følge Julie på Facebook HER.