Miley Cyrus lader hjemløs tage imod pris

Sidste år overraskede Miley Cyrus med sin optræden, som gjorde hende verdensberømt og senere kunne følge op med en verdensturné. Til gårsdagens MTV VMA show overraskede hun igen, da hun vandt prisen for Video Of The Year. Her havde hun nemlig droppet den normale “jeg går selv op og takker, og i stedet inviterede hun en ung hjemløs op på scenen ved navn Jesse og sagde følgende: (oversat af GAFFA.dk)

Tak alle sammen – mit navn er Jesse og jeg modtager denne pris på vegne af de 1,6 millioner hjemløse i USA, som sulter, er forvirrede og frygter for deres liv i dette øjeblik”, siger den tydeligt nervøse og usikre dreng, mens han rystende forsøger at skabe overblik over sine talepapirer. Showets vært Jimmy Fallon assisterer ved at holde mikrofonen og Jesse fortsætter:

“Jeg ved dette fordi jeg er en af de personer og selvom jeg måske er usynlig for jer på gaderne, har jeg præcis de samme drømme, som har gjort at i er sidder her i aften. Los Angeles er den by i USA der har flest hjemløse unge mennesker. Musikbranchen alene, vil indtjene over 7 milliarder dollars i år og udenfor disse døre er der 54.000 mennesker, der ikke har tag over hovedet.”

Herefter henviser Jesse til Miley’s facebokside, hvor vinderen af prisen indsamler midler til at forbedre vilkårene for de unge hjemløse amerikanere.

Mon ikke hun også får en masse omtale af denne gode gerning.

Miley’s Facebook findes HER

SE TALEN HER