Netsky skal være support for Skrillex

Den 23-årige DJ og producer Netsky skal være support, når én af tidens mest omtalte DJ’s, Skrillex, gæster Danmark d. 5. maj.

Boris Daenen, bedre kendt under navnet Netsky, er en af de største drum’n’bass talenter på den europæiske musikscene, og med sine dubsteppede melodier og tunge basrytmer har han slået sit navn fast som både DJ, remixer og producer i den elektroniske musiks verden.

Den belgiske DJ fik i 2010 en kontrakt med det selvstændige pladeselskab ”Hospital Records”, hvor han udgav sit selvbetitlede debutalbum ”Netsky”. Senere samme år vandt han prisen for ”Best Newcomer Producer” ved ”Drum’n’Bass Arena Awards” i London.

Numre fra artister som ”Swedish House Mafia”, ”Pendulum”, ”Miike Snow”, ”Skream” og ”Rusko” har alle været en tur i gennem Netskys dubsteppede studie, hvilket har resulteret i mange remix, der har fået flere millioner views på youtube.

I maj måned udgives Netskys andet album og den første single fra pladen ”Give & Take” har allerede været placeret på den britiske Dance Chart. Netsky spiller et DJ-set til koncerten og vil uden tvivl sørge for at publikum bliver tændte, inden Skrillex går på scenen i Forum d. 5. maj.

BILLETSALG: Billetlugen / 70 263 267